NFT-Konst

NFT-Konst är digital konst som till exempel bilder, filmer och ljudfilmer där ägandet till konsten verifieras via blockkedjan. NFT, non-fungible token, är en särskild typ av kryptoteknik som bland annat används vid försäljning och ägande av digital konst. Varje token motsvarar en unik del i en blockkedja som skapar ett slags digitalt fingeravtryck. Detta gör att digitala konstverks originalitet och autenticitet kan verifieras.

Earth

Jorden föddes snurrande. Den steg upp från det lila galaktiska havet, format som en sfär med livets frön redan där och glödde inuti det. Allt frön behöver är ljus från gamla kometer för att få dem att vakna och växa.

Köp via opensea.io

Moondrops Falling

Under de mörkaste nätterna, en gång vart tusen år, faller tårar från månen, glänsande droppar som färdas genom bittert kallt utrymme längtande efter jorden. De når de höga bergen på jorden, långt uppe i Himalaya och även om det är så kallt där uppe fryser tårarna aldrig till is. De klamrar sig ihop och hoppar nedför och skapar en flod av glittrande månsken som dansar sig runt jorden.

Köp via opensea.io

Still Life

Om det fortfarande finns liv, hur mycket styrka behöver vi för att skydda det från att falla ner i det enorma svarta hålet? Vad kan vi göra för att skydda det ömtåliga liv som bor på vår planet. Var hittar vi styrkan som kan skydda oss från att falla i mörkret?

Se och köp via opensea.io