Köpa konst i Västerås

Välkommen till min ateljé på Solvägen 7 i Västerås när du känner dig sugen på att köpa konst.

Du blir bjuden på ett glas bubbel, kan gå runt och se på tavlor i lugn och ro, prata med mig angående hur jag arbetar när jag skapar en tavla, hur, lite kring hur jag tänkt när jag målat den och vilka tekniker jag använder mig av. Jag målar en hel del i olja eftersom jag tycker att det ger en mjukare ton till tavlan.
En annan teknik som jag ofta använder mig av är silkespapper på canvas. Då fäster jag pappret med färg och låter sedan färgen torka helt. När detta är klart kan jag måla själva konstverket, då använder jag mig oftast av akrylfärg i lager på lager.

Börjar det bli ont om plats på väggarna hemma? För att få en helt ny styling av ditt hem kan det pigga upp att byta tavla ibland. Våga ställa undan en tavla och hänga upp något nytt. Det ger hela ditt hem ett lyft och ibland behövs det inte mer än så för att ge rummet en helt ny härlig känsla.

Hos mig behöver du aldrig känna någon press att köpa något, även om det ofta är fullbokat hos mig så är mötet med mina konstvänner så kul.

Hör av dig via formuläret nedan så bokar vi en tid.

Välkommen!