Köpa konst i Västerås

Välkommen till min ateljé på Solvägen 7 i Västerås när du känner dig sugen på att köpa konst.

Du blir bjuden på ett glas bubbel, kan gå runt och se på tavlor i lugn och ro, prata med mig angående hur jag arbetar när jag skapar en tavla, hur, lite kring hur jag tänkt när jag målat den och vilka tekniker jag använder mig av. Jag målar en hel del i olja eftersom jag tycker att det ger en mjukare ton till tavlan.
En annan teknik som jag ofta använder mig av är silkespapper på canvas. Då fäster jag pappret med färg och låter sedan färgen torka helt. När detta är klart kan jag måla själva konstverket, då använder jag mig oftast av akrylfärg i lager på lager.

Hos mig behöver du aldrig känna någon press att köpa något, även om det ofta är fullbokat hos mig så är mötet med mina konstvänner så kul.

Hör av dig via formuläret nedan så bokar vi en tid.

Välkommen!